OHJEET JA SÄÄNNÖT VALIO PROFEEL PRO CHASE HIPAN SM-KILPAILUUN OSALLISTUVILLE

Lue kilpailun säännöt huolellisesti. Ilmoittautumalla mukaan kilpailuun osoitat lukeneesi ja ymmärtäneesi säännöt ja hyväksyt ne.

JÄRJESTÄJÄ

PRO CHASE -kilpailun järjestäjänä toimii Valio Oy.

Valio Oy Meijeritie00370 Helsinki
Y-tunnus: 0116297-6

AJANKOHTA

Kilpailu järjestetään 9.3.2019 Kampin kauppakeskuksessa Helsingissä.

KILPAILUUN OSALLISTUMISEN SÄÄNNÖT

Kuka voi osallistuja tapahtumaan

Tapahtumaan voi osallistua kaikki yli 18-vuotiaat.

Jos sinua mietityttää terveyteen liittyvä asia, keskustele lääkärisi kanssa ennen kuin ilmoittaudut. Raskaana oleville emme suosittele kilpailuun osallistumista.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18 vuotta, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aukeaa 20.2.2019 klo 12:00 osoitteessa www.valio.fi/profeel. Mukaan kilpailuun otetaan 30 kilpailijaa naisten sarjaan ja 30 kilpailijaa miesten sarjaan, kisapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistuminen on maksutonta.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos kuitenkin sairastut, ilmoita siitä viipymättä: prochase@pulp.fi

Osallistumista ei voi siirtää toiselle henkilölle.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Yleistä

Kilpailussa on kaksi sarjaa, naisten sarja ja miesten sarja.

Kilpailijan tulee noudattaa lakia ja käyttäytyä vastuullisesti ja reilusti muita kilpailijoita, katsojia ja kilpailun henkilökuntaa kohtaan.

Järjestäjä pidättää oikeudet siirtää tai perua kilpailu.

Rata

Rata on suunniteltu parkourvälineiden turvallisuusstandardin EN16899 mukaan.

Järjestäjä pidättää oikeuden ratamuutoksiin ennen tapahtumaa ja sen aikana.

Kisan säännöt

Pelissä on aina yksi hippa ja yksi kiinniotettava. Yksi peli kestää 20 sekuntia tai siihen asti, kunnes hippa saa kiinniotettavan kiinni. Hippa lähtee punaiselta Lähtö-levyltä ja kiinniotettava punaisen Lähtö-renkaan sisältä. Kiinniotto tapahtuu ainoastaan kädellä. Pelin aikana alueelta poistunut kilpailija häviää pelin.

Alkuerissä käydään kolme täyttä kierrosta ja kilpailijoiden järjestys uusitaan joka kierrokselle. Kilpailijat astuvat peliareenalle jokainen vuorollaan, ensin hipaksi ja sen jälkeen, onnistuessaan kiinniotossa, kiinniotettavaksi. Kierros käydään voittaja jatkaa -periaatteella, eli jos kiinniotettava pääsee hipalta karkuun koko 20 sekunnin ajan, hän saa jatkaa kiinniotettavan roolissa ja uusi hippa tulee tilalle. Hippa, joka ei saa kiinniotettavaa kiinni 20 sekunnin aikana, joutuu suoraan odottamaan uutta hippa vuoroaan tai viimeisellä kierroksella suoraan kierrokselta ulos. Yhdellä kierroksella jokainen kilpailija pääse kerran hipaksi.

Kiinniotosta saa yhden pisteen ja hipalta karkuun pääsemisestä 20 sekunnin ajalta kolme pistettä.

Tasapisteissä kolmelta kierroksella, yhteensä käytetty kiinniottoaika ratkaisee jatkoon menijän.

Alkueristä neljännesfinaaleihin etenee parhaimmat pisteet saaneet 8 naista ja 8 miestä.

Finaali, neljännesfinaaleista loppuotteluun, käydään kolmieräisenä otteluna. Voittoon tarvitaan kaksi erävoittoa. Yhdessä erässä on kaksi kilpailijaa ja kumpikin kilpailija on vuorollaan hippa ja kiinniotettava. Molempien onnistuessa kiinniotossa, nopeampi voittaa erän. Molempien päästessä karkuun koko 20 sekunnin ajan erä uusitaan. Yksittäisen ottelun kesto maksimissaan viisi minuuttia. Erän voittaja etenee seuraavaan vaiheeseen. Neljännesfinaaleista erien parhaat kilpailijat etenevät semifinaaleihin ja semifinaaleista parhaat kilpailijat etenevät finaaliin.

Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin ennen tapahtumaa ja sen aikana.

Palkinnot

Molempien sarjojen voittajat ja toiseksi sijoittuvat palkitaan. Voittajat saavat 350 € ja toiseksi sijoittuvat 150 €.

Vaatteet ja kengät

Suosittelemme urheiluvaatteita ja hyvän pidon omaavia sisäurheilukenkiä.

Turvallisuus ja ensiapu

Kilpailun aikana paikalla on ensiapuryhmä.

Henkilökohtaiset tavarat

Omat tavarat voi jättää omalla vastuulla vartioituun tavarasäilytykseen, joka on kilpailijoiden taukotilojen yhteydessä.

Vastuu ja vakuutus

Kilpailijan tulee ymmärtää, että PRO CHASE -kilpailu on fyysisesti haastava kilpailu ja valmistautua sen mukaisesti.

Jokainen kilpailija osallistuu PRO CHASE -kilpailuun omalla vastuullaan.

Valio ei vakuuta kilpailijoita PRO CHASE -kilpailun ajaksi.

Kuvaus ja videointi

Tapahtumasta tuotetaan materiaalia Valion, Radio Novan ja Radio NRJ Finlandin sosiaalisen median kanaviin. Tapahtumasta tehdään myös videotallenne, jota hyödynnetään Valion markkinoinnissa sekä Radio Novan ja Radio NRJ Finlandin markkinoinnissa.

Kilpailun keskeyttäminen

Kaikenlainen vaarallinen toiminta on kiellettyä ja johtaa kilpailusta hylkäämiseen. Kilpailija voidaan poistaa kilpailusta myös aggressiivisen tai muuten epäsopivan käytöksen takia.

Muuta huomioitavaa

Nämä säännöt koskevat kaikkia kilpailuun ilmoittautuvia sekä osallistujia. Nämä säännöt ja Valion niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia ilmoittautuvia ja osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio. Valio pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valiolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta.

Valio ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.